Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
88.600 Ft (69.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. december 08.
Cikkszám: AF-TRO-TTK-52E
Raktárkészlet 1: 9 db raktáron
páramentesítő műszaki paraméterei:
 • Feszültség: 220V-240V / 50Hz
 • Áramfelvétel: max. 250 W
 • Maximális teljesítmény: 16 l / nap (35 °C/ 90% pt.)
 • Ajánlott terület: max. 31 m2/ 78 m3
 • Tartósan  (30 °C/ 80 % pt.közöt): 14 l/nap
 • Kondenztartály: kb. 3,5 liter
 • Hűtőfolyadék: R 134 A
 • Méretek: (M/SZ/M): 530 x 310 x 220 mm
 • Ventilátor telj.: max 120 m3/h
 • Zajszint:  < 41 dB
 • Súly: 12 kg
 • Hordozhatóság: kerekeken
 • Üzemi hőmérséklet: 5°C~35°C
 • Jótállás: 2 év
 • Magyar nyelvű használati utasítás

Trotec TTK 52 E Páramentesítő - penész ellen - 31 m2-ig

88.600 Ft (69.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Nedves, penészes falak?
Van megoldás!

  Egyik legcsendesebb párátlanítónk - minimális fogyasztással!

(A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)
párátlanító ruhaszárító

Fontos: Mielőtt részletesen leírjuk a termék tulajdonságait, szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a leírás végén zöld címsorral kiemelve adunk egy szakmai tanácsot, melyben részletesen leírjuk miért fontos és, hogyan kell a penészt eltávolítani a páramentesítés megkezdése előtt. A következő fejezetekben pedig ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait olvashatja:

2014 év elején megújult a német Trotec cég egyik legkedveltebb párátlanító berendezése. A korábbi TTK 50 S típus új neve TTK 50 E re változott. A TTK 50 E páramentesítő további műszaki fejlesztéseken ment keresztül, még modernebb belső tartalmat, és még szebb külsőt kapott. Olvassa el a részleteket is!

A Trotec TTK 50 E páramentesítő kiválóan alkalmas egy max. 31 m2-es / 78 m3 nagyságú terület komplett kezelésére. Optimálisra csökkenti a páratartalmat, így megszünteti a gombák táptalaját, a nedvességet.  Az optimális páratartalom kellemesebb hőérzetet és könnyebb lélegzést biztosít.

A Trotec TTK 50 E párátlanító gyakorlati előnyei

Alacsony áramfelhasználása, csendes működése és kiváló minősége miatt közkedvelt típus a Trotec TTK 50 E páramentesítő.

Ha a kondenztartály megtelik, akkor a párátlanítás leáll, és egy piros led figyelmeztet a víz kiürítésére. A felhasználónak lehetősége van egy 1/2 colos tömlőt is csatlakoztatni a páramentesítő oldalához, és azt egy lefolyóba vezetni. Ebben az esetben még a tartály ürítésével sem kell foglalkozni.

Áramszünet esetén újraindul: A vezérlés áramszünet esetén is megjegyzi a beállítást, és később visszakapcsol a párátlanítás.

Könnyen mozgatható: Viszonylag alacsony súlya, 4 db kereke és kézreálló fogantyúi segítségével pillanatok alatt mozgatható egyik területről a másikra. 

Energiatakarékos: A TTK 50 E páramentesítő kategóriájának egyik legmegbízhatóbb és legkiforrottabb modellje. Ez a páramentesítő a max. 250 W-os alacsony fogyasztása mellett jóval nagyobb párátlanító kapacitással rendelkezik, mint legtöbb versenytársa.

 

Mire használják a leggyakrabban falszárító készülékeinket?   

 

paramentesito nemet minosegPenész megelőzése: A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 50 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 50 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt. A párátlanítás előtt fontos, hogy figyelembe vegye a leírás alján zöld címsorral közölt információkat!

- Falszárítás : Ha a magas páratartalom miatt nedvessé vált falak okoznak kellemetlenséget pl. vakolathullás, dohos szag, púposodás, stb. a megoldást a páramentesítők jelentik. Ezzel megállítható a bosszúságot és költséget jelentő tünetek továbbterjedése, illetve, ha időben észleljük a veszélyét, akkor elejét vehetjük ezek kialakulásának.

- Vizes ablakok: A párátlanítás a levegő nedvességtartalmát csökkenti, ezáltal az üveggel érintkező levegő már eleve kevesebb víztartalmú, tehát a kicsapódás esélye lényegesen csökken.

RuhaszárításA mosott ruhákból kipárolgó vizet a páramentesítő készülékeink megkötik, és összegyűjtik, így a ruhák száradási ideje a töredékére csökken, enyhítve ezzel a túlságosan párás levegő okozta kellemetlenségeket.

Könyvtárak, gyűjtemények, múzeumok páramentesítése: Kiváló megoldást jelent könyvtárszobákban, kisebb gyűjteményekben a megfelelő páratartalom fenntartásához, mellyel az értéktárgyak, könyvek és festmények élettartamát növelhetjük meg.

 

Pince páramentesítéseSok problémát okozhat a pincékben feltörő talajvíz. A víz visszahúzódása után hosszú ideig kell küzdeni a fal és a vakolat által felszívott nedvességből adódó következményekkel. (lepergő festék, hulló vakolat, dohszag). Mivel a pincékben általában hidegebb a levegő, ezért a szellőztetés sem jelent megoldást, mert a beáramló melegebb levegőben lévő pára rögtön lecsapódik a hideg falakon.  Pincében is alkalmazható párátlanítók úgy segítenek a pince gyors rehabilitációjában, hogy a bent lévő levegő páratartalmát optimális szintre csökkentik, így a falakból és a padlóból kiáramló víz a páramentesítőbe kerül. Arra ügyeljen, hogy, ha a probléma rendszeresen visszatér, akkor ne csak páramentesítsen, hanem a probléma kiváltó okát is kezelje!

- Árvíz, csőtörés utáni helyreállítás A hirtelen nagy mennyiségben a lakásba, irodába, vagy bármely emberi tartózkodásra alkalmas helyiségbe betörő víz hosszú időre használhatatlanná teszi azokat. A Trotec TTK 50 E párátlanító ezt az időt és az utólagos károkat nagyságrenddel csökkenti. Kiszárítja a falakat, a padlót és a berendezési tárgyakat.

Az TTK 50 E páramentesítő a kondenzációs módszernek köszönhetően nagyobb teljesítményre képes és ezt hosszú évek múlva is megtartja, nem úgy, mint a tablettás párátlanítók.

 

A párátlanító fontosabb tulajdonságai:

 • 16 l/nap párátlanító kapacitás (35 °C/ 90% pt.) mellett konnyen kezelheto nemet paramentesito
 • Hőmérséklettartomány: 5 °C és 35 °C
 • Rotációs kompresszorral működik, mely megbízhatóbb és kevesebbet fogyaszt a hagyományos kompresszoroknál
 • FREON mentes, CE tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Automata leolvasztó funkció
 • A párátlanítás leolvasztás közben is működik
 • Túlfolyás védelem: a  párafaló működése leáll, ha megtelik a tartály
 • Kivehető és könnyen üríthető víztartály
 • A kondenzvíz lefolyójához tömlő csatlakoztatható, így kiiktatható a tartályürítés
 • Üzemmód jelző lámpák
 • Nincs szükség a hűtőfolyadék utántöltésére.
 • Könnyen hordozható, kerekeken mozgatható, fogantyúval emelhető
 • Levegőszűrő
 • Modern kinézet: mérete kicsi és jól illik a lakókörnyezetbe
 • A páramentesítő nem igényel semmilyen összeszerelést, azonnal üzembe helyezhető
 • Strapabíró görgőkkel, fogantyúval ellátott
 • Bírja a tartós üzemet
 • Halk működés

párátlanító ár már magában foglalja az ÁFÁ-t is. 1-2 munkanapon belül szállítunk az egész ország területére.

 

Hasznos szakmai tanács a páramentesítés megkezdése előtt

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt egyszerűen csak leszárítaná, akkor az szétszórná a spóráit és ott maradnának a gombatelepek. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen és megfelelő szereket és eszközöket használjon. Mindenképp tájékozódjon előtte a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülne a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A párátlanító segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervízzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervízhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)


Szüntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! Most 14 napos pénz visszafizetési garanciával és 2 éves teljes körű jótállással szállítunk.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére